Hej lycka!

Idag har jag varit och ätit vegebuffé med familjen, sedan gick vi i lite affärer på stan. Mamma köpte ett par kattöron till mig för de var så söta ^^ 
Snart kommer Oscar hit och lånar ut sin kamera + 2 objektiv till mig <333333  och sen bär det av till pappa hela helgen där småsystrarna konfirmeras och jag ska fotta katter. Det kommer bli nice och jag orkar inte tänka på hur jag skriver idag, mhm.

Nemo

I just need a little time

I have my doubts
Of where I belong
It's something to think about

   Idag vaknade jag mellan sju och halv åtta och var faktiskt pigg och på bra humör, åkte sedan iväg och började jobba. Det var inte de vanliga burkarna idag utan flaskor där två etiketter skulle fästas, dubbelt arbete - samma lön. Dessutom innehöll en låda hälften så många flaskor än vanligt (12st).
   Jag var trött och illamående och mina axlar gjorde ont och jag kände att dagen var på väg neråt, men det ville jag inte tillåta så jag fortsatte jobba på med bästa humör. Mitt humör förstördes lite när jag inte lyckades få de små varningsetiketterna rakt, jag är lite av en pedant vid vissa tillfällen. När jag sedan höll på att packa ihop den fjärde lådan märkte jag att tre etiketter på varje ark (1 ark=12 etiketter) var ofullständiga. Det var bara att bita ihop och öppna upp lådorna igen, leta upp flaskorna med de felaktiga märkningarna och göra om det. Inte roligt. Mitt glada humör försvann och jag blev ännu tröttare, därför blev det att jag bara jobbade i 90 minuter idag och tjänade 60 kronor. Imorgon tar jag igen pengarna för då är det nog dags för burkar igen!

   Jag har nu bestämt mig! Jag ska lägga av med mjölkprodukter eftersom jag får så fruktansvärt ont i magen. Det kommer börja med att jag trappar ner, jag vet att jag kommer få matryck ibland och trycka i mig choklad/glass men det är sånt man får tåla. Det ska bli intressant att se hur detta funkar.
   Dags för en seg dag framför tv'n.

Nemo

Glad över allt som är över men ledsen för att det inte finns kvar

Det är nåt fel på mina tankar
Men det är bara jag som vet
Men jag tror jag gjort det rätta
Fast jag gjorde det försent

   Igår
åkte jag, Emma, Carro och Daniel och badade i Billebjär. Det var första gången jag var där och även årets första dopp och det var faktiskt riktigt mysigt och vi hade hur roligt som helst. Jag kan inte säga annat än att det verkligen behövdes. Jag gick sedan hem från stationen då jag inte orkade vänta i en kvart på min buss, så det har blivit mycket promenerande denna helgen.

   Idag vaknade jag gråtandes efter att ha drömt om Felix (mitt ex). I drömmen var jag otrogen mot Joar (nuvarande pojkvän) när han var på balkongen till samma rum, och min kompis låg med någon bredvid mig. Jag sprang sedan ut ur rummet och in på toaletten och grät och alla var arga på mig p.g.a. vad jag nyss gjort. Då helt plötsligt var det Felix jag varit otrogen mot och hela min släkt var i lägenheten med oss. Det slutade med att vi kramades och sa att vi älskade varann, något vi aldrig sa till varandra under vår tid tillsammans.
   Jag blir så trött när jag drömmer sådant, jag vill bara glömma honom men varje gång jag håller på att klara det så dyker han upp i mitt liv på ett eller annat sätt. (På min födelsedag skickade han sms, på min student hälsade han genom min kusin)

   Nu ska jag försöka somna om för vädret är så tråkigt idag.

Nemo

Och jag tror jag vet att jorden snurrar

Jag målar bilder igen
Jag målar färger starkare än nåt jag nånsin känt

   Solen håller i sig, jag börjar nästan tycka om det nu. Dock har jag ännu inte tagit årets första dopp, jag som brukar vara först ute med det :/  Men det kommer väl nån gång.

   Igår hade jag en fin dag på stan med Oscar och Cecilia. Vi köpte bananer och satte oss på gågatan och lekte med solkatter. Och så gick det förbi några söta gummibandsfjortisar (partille johnnys) och jag lyckades få en gummisnodd av en av dem <3 När jag kom hem köpte jag en påse chips (less fat, såklart) och kollade på Bob Funk, en ny film som verkligen hade kunnat vara bättre.
   När jag sedan inte kunde somna så kollade jag upp med min ekonomi och grejer och det visade sig att det är fullt möjligt att jag åker in till Stockholm efter jag har jobbat på Putte i Parken i Karlskoga. Samma dag som festivalcampingen stänger kommer Adrian hem från Göteborg och hennes mamma är inte hemma så jag kan bo hos henne. Jag blev överlycklig och nu ska jag bara tvinga mig själv att våga åka dit!

   Fredag idag, det är skönt. Fick höra igår att kattungarna som föddes hos pappa sist jag var där inte har blivit dödade, så nu har vi 5 stycken. Och idag kommer småsystrarna hem från England så vi ska fira det med middag hos pappa, det kommer bli så härligt med en helg på landet igen!
   Nu ska jag städa och duscha och allmänt tråkiga saker. På återseende!

Nemo

Look out your window, here comes summer

I'm alright
I'm gonna make it
Even if i gotta fake it

Gårdagen var inte alls trevlig att uppleva eftersom jag inte vill hamna i de banorna igen. Ilskan håller i sig idag och jag skäller ut folk nästan helt utan anledning.
   Dock bakade jag en kladdkaka igårkväll för att få någorlunda ordning på blodsockret. Min högsta önskan just nu är att få ordning på min krombrist så jag slipper mitt sockerberoende. Krom används för att förbränna socker i kroppen och omvandla det till energi, och därmed minskar sötsuget. Mitt största problem nu är då att jag inte äter allt för mycket av den maten som innehåller krom (bl.a. kött, fisk, potatis) och har därför blivit sockerberoende. Får jag inte i mig extrema mängder socker varje dag är det som när en rökare inte får sina dagliga cigaretter, dvs. kaos för omgivningen.  Jag jobbar dock på att minska sötsuget.

Idag tvättar och städar jag och har även vågat prova min bikini som inte satt så hemskt som jag fasat. Jag har planer på att börja springa ute på landet hos pappa, i bikini och shorts då såklart, så att jag både jobbar på allt det jag inte gillar med min kropp samtidigt som jag fixar brännan. Just nu är armarna bruna och resten sådär lagom vitt.

Det är fruktansvärt varmt ute så just nu nöjer jag mig med att sitta här framför fläkten och vänta på middag.

Nemo

RSS 2.0